Amsterdamse Kleding vergelijken: Onofficiële website. Geen enkele relatie met de Club Ajax

 

Ajax Trainingspak 2013-2014

Het nieuwe Ajax trainingspak voor het seizoen 2013-2014 is uit! Natuurlijk kan je het hier bestellen. Wil jij het nieuwe Ajax Trainingspak dan zit je hier goed wij hebben altijd de scherpste aanbiedingen en een volledig assortiment. Het nieuwe ajax trainingspak is voor het seizoen 13-14 zwart met roze Adidas strepen en is wederom ontworpen door Adidas.

 

 

Nieuwe Collectie

De nieuwe trainingscollectie loopt razendsnel qua verkoop. Zorg dus dat je er snel bij bent. Tijdens de eerte weken van de verkoop is er altijd veel animo voor deze kleding.

 

 

 

                Ajax Trainingspak seizoen 2014

 

                                        

                                                               

 

 

 

 

 

Niet gevonden wat je wilde vinden? Kijk bij Overige Ajax Trainings Collectie Aanbiedingen

 

 

Ajax trainingspak 2010-2011

Het trainingspak van ajax bestaat voor het seizoen 2010-2011 uit meerdere versies. In deze Trainingspakken wordt door Ajax de warming-up aangevangen. Er is een speciaal Ajax trainingspak voor de uitwedstrijden, de thuiswedstrijden en een presentation suit. Ook de technische staf van Ajax heeft een eigen trainingspak. De trainingscollectie is ontworpen door Adidas en bestaat uit 100% Polyester. De nieuwe trainingspakken van ajax zijn voorzien van de ClimaCool technology van Adidas. Deze nieuwe techniek zorgt voor een optimaal draagcomfort.

 

Deze collectie is helaas niet meer te verkrijgen.

                        

Ajax trainingspak thuis

Het Ajax trainingspak voor de thuiswedstrijden is rood met wit. De broek is rood met de 3 witte strepen van Adidas verticaal over de trainingsbroek. Links op de voorzijde van de broek is het adidas logo afgebeeld. Het trainingsjasje is rood met op de zijkant de 3 witte strepen van adidas. Aan de linkerkant is het ajaxlogo afgebeeld.  

 

Ajax trainingspak uit

Het Ajax trainingspak voor de uitwedstrijden is blauw met geel (Electricity) De broek is Blauw met 3 gele strepen van Adidas verticaal over de trainingsbroek. Aaan de voorkant van de trainingsbroek is het logo van Adidas afgebeeld. De bijbehorende jas is blauw en heeft links en rechts 3 gele banen van het Adidas logo. Op het Ajax uit trainingspak staat aan de linkerkant het ajax logo.  

Ajax Trainingspak Kopen

Om het ajax trainingspak te kopen kan je op de bovenstaande afbeelding klikken. Voor de beste aanbiedingen: